Video : Tipsbladet
Superliga

Sisto raser over karakterer: Det påvirker mentalt

Pione Sisto har ikke meget forståelse for, hvordan man giver karakterer til spillere efter kampe.

Det er alment kendt, at en række danske sportsmedier giver karakterer eller vurderinger af spillerne, når de enten optræder i Superligaen eller på den europæiske scene. Den disciplin er ikke noget, som Pione Sisto er fan af.

Det gør han klart i sin podcast 'Inside by Sisto', hvor han giver en ordentlig overhaling af den behandling af kampenes aktører.

- Jeg ved ikke, hvordan de her mennesker kan se sig selv i fucking spejlet. Jeg ved det virkelig ikke, brormand. Jeg ved ikke, hvordan de kan komme hjem og være stolte over det arbejde, de gør, når de udmærket godt ved - 90 procent af spillerne - hvordan det påvirker dem mentalt, siger han og fortsætter:

- Hvor ustabil det gør fodboldspillere. Det er ikke mange, der kan håndtere sådan noget. Det kræver noget, lyder det fra Pione Sisto.

Han undrer sig desuden over, at det oftest er en enkelt person, som skal holde øje med alle spillere fra det hold, som er i fokus. Senest kunne Sisto se sig selv få et 3-tal af tipsbladet.dk, da FCM slog Braga på en skala fra 0 til 6. 

I samme podcast, hvor Mathias Zanka Jørgensen var gæsten, som pegede på, at de forskellige medier burde sætte sig sammen og finde frem til et gennemsnit som løsning på karaktererne.

Han kom desuden med sit syn på, hvordan FC København har ændret sig i den seneste tid. Læs mere om det her.