Video : Tipsbladet
Generelle

City-boss: Guardiola er rasende over Juventus-rygter

Pep Guardiola er rasende over, at medierne ikke lytter til ham, når han siger, at han har tænkt sig at blive i Manchester City. Sådan lyder det fra et bestyrelsesmedlem i den engelske klub.

Pep Guardiola er i den seneste uges tid blevet rygtet til Juventus, selvom spanieren har slået fast, at han ønsker at fortsætte i Manchester City.

Og ifølge Alberto Galassi, der er bestyrelsesmedlem i Manchester City, er Guardiola langt fra tilfreds med spekulationerne.

- Rygterne har intet hold i sig. Guardiola er vred over de her historier. Det er latterligt. Det er fake news! En klub som Juventus kunne aldrig finde på at offentliggøre en nyhed på denne måde. De ville aldrig have ladet Manchester City stå i uvished. Det er utroligt, at medierne blæser disse rygter op. Det er latterligt. Guardiola ønsker at blive. Han er yderst professionel, og han synes, at det er utroligt, at folk ikke lytter til hans ord. Han ønsker ikke at skifte. Derfor eksisterer problemet ikke, lyder det ifølge The Sun fra Galassi.

Talte med Nedved
Galassi fortæller videre, at han har talt om Juventus-vicebestyrelsesformand, Pavel Nedved.

- Jeg har kendt ham i lang tid. Vi grinede af disse rygter, og vi var enige om, at denne sag er fuldstændig latterlig. 

Trænersædet i Juventus er blevet ledigt, efter at det i sidste uge kom frem, at Massimiliano Allegri stopper i klubben til sommer.