Video : Tipsbladet
Generelle

Dommerchef: VAR har allerede lavet fire store fejl

Dommerchef Mike Riley bekræfter, at VAR-systemet allerede fire kampe inde i sæsonen har lavet fire store fejl.

VAR har i løbet af de første fire kampe i Premier League skabt stor debat både blandt spillere og trænere fordi der allerede nu virker til at være en uklar linje for, hvad VAR misser, og hvad den "overruler".

Dommerchef Mike Riley har gennemgået VAR's kendelser i løbet af de fire første kampe og erkender overfor SKY Sports, at VAR har lavet fire store fejl:

VAR burde have været brugt i da Fabian Schärs scorede til 1-1-kampen mod Watford. VAR skulle nemlig have afsløret, at Isac Hayden havde hånd på bolden.

VAR skulle også være blevet brugt til at give Leicesters Youri Tielemans rødt kort, da han lavede hård tackling på Bournemouths' Callum Wilson.

Derudover siger Riley også, at Manchester City ikke burde have haft straffespark mod Bournmouth, da Jefferson Lerma trådte på David Silva fod inde i feltet.

Til sidst erkender Riley også, at West Hams Sebastien Haller skulle have haft straffespark, da Norwichs' Tom Trybull nedlage ham.

Riley siger dog til SKY Sports, at VAR indtil nu stadig har haft en positiv indflydelse da den seks gange, har hjulpet en dommer til at træffe den rigtige beslutning:

- Seks gange er VAR blevet brugt, hvor den har hjulpet dommeren til at træffe en bedre beslutning, siger Mike Riley til SKY Sports.

Du kan se alle de fire episoder i vidoen øverst.