Video : Tipsbladet
Champions League

Ekspert til Klopp: Fra nu af kan du kun tabe

Jamie Carragher mener, at det vil være en kæmpe katastrofe, hvis Liverpool ikke vinder mesterskabet i år.

Jürgen Klopp og Liverpool har skabt sig et solidt forspring i toppen af Premier League med sejren over Manchester City.

Otte point har Meyserside-klubben ned til Leicester og Chelsea og yderligere et point ned til netop Manchester City, hvorfor Klopp og co. i øjeblikket må regnes for at være den helt store favorit til at vinde Premier League.

Faktisk mener Jamie Carragher, at det vil være en fiasko, hvis Liverpool ikke vinder.

- Jeg ved, at mange fans ikke vil sige det, og klubben vil helt sikkert ikke, men intet kan komme i vejen for, at Liverpool vinder Premier League. Intet, fortæller han til Liverpool Echo og uddyber:

- Aston Villa-kampen i Carabao Cuppen? Hvis Liverpool går videre, skal de spille to semifinaler, og det kan heller ikke komme i vejen for, at Liverpool vinder Premier League.

Den tidligere Liverpool-spiller mener dog, at Klopp skal være påpasselig med, hvilke spillere han sender på banen mod Villa.

- Med det mener jeg, at han ikke skal bruge en eneste fra den normale startopstilling på det Carabao Cup-hold. Ikke en eneste.

- Hvis Liverpool vinder ligaen i år og kommer i samme situation næste år, vil jeg ikke sige det samme. Jeg ville nok sige: "Vi er Liverpool Football Club. Vi skal forsøge at vinde det hele." Men fordi det er så lang tid siden, kan man ikke tillade, at noget kommer i vejen for, at Liverpool vinder ligaen.

Jamie Carragher mener til gengæld, at Liverpool bør gå målrettet efter at vinde VM for klubhold.