Video : Tipsbladet
Champions League

Guardiola-kritkken tager til: Heldig han ikke er fyret

Den tidligere Liverpool-spiller og nuværende ekspertkommentator Dietmar Hamann er overrasket over, at Pep Guardiola stadig er manager for Manchester City.

Sidste sæson var ikke den bedste i Manchester Citys historie, hvor det 'blot' blev til en trofæ i League Cup.

Champions League forlod de i kvartfinalen, og selvom de vandt sølv i Premier League, så var de aldrig rigtig tæt på at hente mestrene fra Liverpool.

Flere og flere har kritiseret den spanske træner de seneste uger, og nu melder den tidliigere Liverpool-spiller Dietmar Hamann sig i koret.

For selvom klubben egentlig har nydt stor succes under Guardiola, så er Hamann ikke overbevist om, at spanieren har, hvad det kræver for at vinde igen.

- Hvis du kigger på deres præstationer i Champions League, så ville enhver anden manager være i problemer. Måske er grunden til, at han stadig er her hans fortid i Barcelona.

- Han har ikke været i finalen Bayern München eller Manchester City, og når man ser på de hold, der har været i finalen, så har de ikke haft adgang til de samme midler, siger tyskeren til talksport.

Ifølge Dietmar Hamann er det ganske enkelt ikke godt nok, og selvom han ikke vil opfordre klubben til at fyre Guardiola, så undrer han sig over, at han ikke er i større problemer.

- Jeg tror, de har toppet under Guardiola. Jeg ser dem ikke vinde Premier League eller Champions League indenfor de næste par år.

Denne sæsons Champions League er dog startet godt for Manchester Citys vedkommende med sejre over både Porto og senest Marseille i de to første kampe.