Video : Tipsbladet
Generelle

Zidane om Benzemas bagtalelse af holdkammerat: Det var en god ting

Zinedine Zidane mener, at det er positivt, at Karim Benzema tidligere på ugen bagtalte holdkammeraten Vinicius.

Det har vakt stor opsigt i den spanske sportspresse, at Karim Benzema i pausen af tirsdagens Champions League-kamp mod Mönchengladbach bagtalte sin Real Madrid-holdkammerat Vinicius

Benzema sagde således på fransk til landsmanden Ferland Mendy, at venstrebacken skulle undlade at spille til den unge brasilianer, der, ifølge Benzema, spillede så dårligt, at han nærmest spillede imod Real Madrid. 

- Bror, du skal ikke spille bolden til ham. Jeg sværger på min mors liv. Han spiller imod os, lød det således fra Benzema til Mendy på fransk.

Får ingen betydning for Benzemas omdømme
Forud for lørdagens hjemmekamp mod Huesca blev Zinedine Zidane så spurgt til det opsigtsvækkende optrin i spillertunnellen, men franskmanden opfattede ikke episoden som specielt problematisk. 

- Det vigtigste er, at det er blevet løst, og at spillerne har talt sammen om det. Der bliver sagt mange ting på banen, og de bør blive der. Vi er et hold, og vi er nødt til at bruge energien på andre ting. Men det er en god ting, for det viser bare, at vi er i live. De har talt sammen nu, og mere er der ikke at sige, lød det ifølge Marca fra Zidane. 

Real Madrid-bossen tror ikke, at episoden får en betydning for Karim Benzemas omdømme.

- Jeg tror ikke, at det vil skade Benzemas omdømme. Den slags sker altid. Der er mange kameraer nu om dage, men den slags har altid fundet sted. Der er intet problem. Vi bruger vores energi på kampen i morgen. Der bliver sagt mange ting på banen, både om andre og også om mig.