Video : Tipsbladet
Rygter

Medie: Rangnick har stjerneduo i kikkerten

Ralf Rangnick er på udkig efter en central midtbanespiller, og ifølge The Athletic har tyskeren to spillere, som han ville gå efter i den ideelle verden.

Manchester United opgraderede i den grad truppen i sommer, hvor De Røde Djævle hentede Cristiano Ronaldo, Raphäel Varane og Jadon Sancho.

Dermed blev der brugt over en milliard kroner på at forstærke truppen, uden at midtbanen dog blev opgraderet. Fred og Scott McTominay har huseret her, men mange iagttagere har peget på, at disse to spillere ikke har det rette niveau til at spille for et hold, der vil kæmpe med om mesterskabet. 

Og ifølge The Athletic har den nye Manchester United-cheftræner Ralf Rangnick to centrale midtbanespillere, som tyskeren har et særligt godt øje til. Og Rangnick har en dyr smag, for de to spillere er to af de mest eftertragtede på deres position.

- Rangnick har indrømmet, at det langt fra er ideelt at handle i januar, da han ved sin præsentation sagde: 'I min erfaring er vinter ikke det bedste tidspunkt at foretage bæredygtige transfers. Og med tanke på kvaliteten af de spillere, vi har her, så vil det i teorien kun give mening, hvis du kan hente spillere med mere kvalitet. Og af erfaring er det vanskeligt om vinteren'. Når det er sagt, så har Rangnick identificeret en høj midtbanespiller som en topprioritet. Praktisk talt en erstatning for Nemanja Matic, skriver The Athletic.

- Han beundrer Declan Rice og selvfølgelig også Jude Bellingham, som United forsøgte at hente, da han var i Birmingham City. Dengang blev Mike Phelan sendt på scoutingmissioner. Ingen af disse to spillere kommer dog til at skifte til januar

Både Declan Rice og Jude Bellingham har flere år tilbage af deres kontrakter, og derfor vil de nok koste tættere på en hel end en halv milliard kroner.