Video : Tipsbladet
Superliga

Blev tørret af Real-stjerne: Hvad skal jeg gøre?

Randers-spillere Björn Kopplin har spillet sammen med nogle store spillere. Blandt andet kørte Toni Kroos rundt med ham til en træning.

I dag hedder medspillerne Kehinde, Odey og Hammershøy-Mistrati, men da Björn Kopplin var ung, hed de Alaba, Hummels og Kroos. Han spillede sammen med nogle store navne som ung i Bayern München og på de tyske ungdomslandshold og har eksempelvis stadig kontakt med Thomas Müller.

I TV3 Sports program Tor-Show sætter Kopplin et drømmehold af tidligere medspillere, og her er Real Madrid-spilleren, verdensmesteren og den firedobbelte Champions League-vinder Kroos naturligvis selvskrevet.

Ifølge Björn Kopplin var Kroos allerede fra de unge år et stort talent.

- Jeg kan huske en træning. Det var ikke sjovt. Vi spillede én mod én, og jeg spillede bolden 30 meter til ham, og han skal udfordre mig én mod én. Jeg tænker, han udfordrer mig, (men) hver gang skyder han bare, før jeg kommer i duel. Tophjørne venstre, tophjørne højre. Fem gange i træk. Jeg tænker: "Okay, hvad skal jeg gøre?"

- Han driblede ikke. Han skød bare bare direkte!

- Jeg kom ikke i duel. Hans skud var helt vildt gode, både med venstre og højre. Han laver næsten ingen fejl. Han har virkelig topniveau, siger Kopplin i programmet.

Mens Toni Kroos blev en profil i Bayern München, inden han skiftede videre til Real Madrid, fik Björn Kopplin aldrig debut for holdet. I stedet gik han til VfL Bochum, barndomsklubben Union Berlin og Preußen Münster, inden han i 2017 kom til Danmark og Hobro IK.

Der er da heller ikke nogen spillere fra hans tid i Superligaen med på Kopplins drømmehold. Se alle 11 i videoen over denne artikel.