Skandale i Spanien: Betis sejrer i omkamp

Real Betis er videre til kvartfinalen i Copa del Rey efter sejr over Sevilla i en dramatisk ottendedelsfinale.

Søndag løb Real Betis med en sejr på 2-1 i genoptagelsen af Copa del Rey-kampen mod Sevilla, efter den første kamp mellem de to mandskaber blev afblæst lørdag aften.

Lørdag udspillede der sig dramatiske scener i pokalopgøret mellem Real Betis og Sevilla, da Sevillas Joan Jordan fik kastet en metalstang i hovedet fra tilskuerrækkerne kort før pausen.

Kampen blev sat på pause i 50 minutter, inden det spanske fodboldforbund besluttede at udskyde resten af kampen til søndag eftermiddag.

Efter lørdagens opgør skrev kampens dommer, Ricardo de Burgos, i sin kamprapport, at det var en 50 centimeter lang stang, der blev kastet i hovedet på Joan Jordan.

Real Betis' Sergio Canales scorede sejrsmålet til 2-1 i genoptagelsen af kampen søndag eftermiddag.

Dermed er Real Betis videre til kvartfinalen i Copa del Rey, ligesom Valencia, Vallecano, Cadiz og Mallorca også er det.

Real Madrid, FC Barcelona og Atletico Madrid skal også forsøge at spille sig i kvartfinalen i sine pokalkampe i næste uge.