Video : Tipsbladet
Benelux

Ajax tæt på choktransfer - gafler stortalent

Ajax Amsterdam er tæt på at foretage en meget overraskende transfer, melder flere medier.

Ajax Amsterdam er tæt på at foretage en yderst overraskende transfer og hente det kontroversielle stortalent Mohamed Ihattaren fra Juventus. Han ventes at komme til Amsterdam på en lejeaftale med købsoption. 

Det skriver hollandske ESPN samt De Telegraaf. Sidstnævnte melder, at der er tale om en lejeaftale for 18 måneder.

Den handel er overraskende af flere årsager.

Først og fremmest har Mohamed Ihattaren fået sin fodboldopdragelse hos Ajaxs store rivaler PSV Eindhoven, hvor han spillede indtil i sommer. Den 19-årige kantspiller havde dog en grim skilsmisse med PSV i sommer, efter at han gentagende gange var kommet i unåde hos rivalen.

Og det er den anden årsag til, at transferen vil være opsigtsvækkende. Mohamed Ihattaren har nemlig et noget blakket ry og kommer efter et turbulent efterår, hvor han har været udlejet fra Juventus til Sampdoria.

Her forsvandt han blandt andet sporløs, spillede ikke en eneste kamp, og nu kan han og Sampdoria efter sigende havne i retten, efter at spilleren kritiserede klubben i et interview.

Mohamed Ihattaren, 19 år, besidder til gengæld et stort fodboldtalent og er en af de yngste nogensinde til at debutere for PSV. Derudover har han også været udtaget til det hollandske landshold, uden dog at komme i aktion.

Nu skal han så forsøge at få karrieren på ret køl i Ajax. 

Han gør sig på den offensive midtbane samt på de to kantpladser, så det er potentielt yderligere en konkurrent til danske Mohamed Daramy.