Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby kan score yderligere Uhre-millioner

Brøndby IF kan få flere millioner for Mikael Uhre - det afhænger af, hvordan angriberen klarer sig i Philadelphia Union.

Det er endnu ikke blevet bekræftet fra officiel hånd, men det er en offentlig hemmelighed, at Superligaens topscorer Mikael Uhre snart bytter Brøndby IF ud med MLS-klubben Philadelphia Union. Ifølge Ekstra Bladet får de danske mestre 18.5 millioner kroner i transfersum.

Der kan dog komme endnu mere til løbende, skriver samme avis.

Aftalen mellem Brøndby IF og Philadelphia Union indeholder en række bonusser, som betyder, at Brøndby IF i sidste ende kan få i omegnen af 25 millioner kroner for Mikael Uhre. Det afhænger af, hvordan angriberen præsterer på den anden side af Atlanten. 

Hvis han præsterer som i Brøndby IF, kan fodbolddirektør Carsten V. Jensen roligt budgettere med de ekstra millioner. Mikael Uhre scorede i sidste sæson 20 mål for Brøndby IF i alle turneringer, og i denne sæson er han halvvejs inde oppe på 14.

27-årige Mikael Uhre står til at få en tre-årig aftale med option på yderligere et år i Philadelphia Union. Både Ekstra Bladet og BT melder, at han kommer til at tjene 10 millioner kroner om året før skat.