Video : Tipsbladet
Premier League

Brentford afgiver rekordbud - men afvises

Brentford har præsenteret et bud, der ville gøre Brennan Johnson til klubbens dyreste nogensinde. Men de blev mødt af et nej.

Brentford er på jagt efter forstærkninger i dette transfervindue, hvor de især har et godt øje til Brennan Johnson fra Nottingham Forest.

Det lader dog til, at Thomas Frank og kompagni får svært ved at hente den 20-årige waliser. Ifølge BBC har Brentford fået afvist et meget stort bud på Brennan Johnson.

Nærmere bestemt skal buddet have lydt på 18 millioner pund, svarende til 160 millioner kroner, men det har ikke været nok til at vriste angriberen væk fra Nottingham Forest.

Det bud ville ellers have gjort Brennan Johnson til den engelske klubs største indkøb nogensinde. I sommer hentede de forsvarsspiller Kristoffer Ajer fra Celtic for godt 118 millioner kroner, hvilket er Brentfords hidtil dyreste indkøb nogensinde.

London-klubben var klar med næsten 40 millioner kroner mere for Nottingham Forest-stjernen, men hidtil er der ikke enighed mellem parterne.

Mens der er tvivl om Brennan Johnson, der har scoret syv mål på 28 kampe i denne sæson, ventes Brentford at hente den danske landsholdsstjerne Christian Eriksen på en fri transfer i løbet af de kommende dage.