Video : Tipsbladet
Superliga

OB-boss om transferrygte: Tolk det, som I vil

Superliga-klubben OB bliver sat i forbindelse med Esbjerg fB's Mads Larsen. OB-boss Björn Wesström kommer med et interessant svar på transferrygtet i podcasten Stemmer Fra Ådalen.

De skuffede og kom ikke med i top seks i Superligaen, men det var alligevel meget tæt på, at OB kom i Europa i den kommende sæson, da klubben var i pokalfinalen, men tabte efter straffesparkskonkurrence til FC Midtjylland.

Det er et spil om marginaler, og dem havde OB ikke i finalen.

Men fodbolddirektør Björn Wesström er positiv i forhold til fremtiden i den fynske klub. Det fortæller han i podcasten Stemmer Fra Ådalen, hvor han også kommer ind på OB's transfervindue, og hvad man har brug for.

Her bliver Björn Wesström spurgt ind til Mads Larsen fra Esbjerg fB, som klubben af Ekstra Bladet er sat i forbindelse med. Larsen ventes ikke at spille 2. division med EfB i den kommende sæson, og interessen skulle være konkret fra Randers, OB og Viborg FF, og der skal også være afgivet bud på Larsen.

Björn Wesström svar på transferrygtet er dog interessant:

- Jeg vil ikke kommentere en spiller, der ikke spiller for os.

- Men det fungerer her som alle andre steder: Når en mindre klub vil sælge en spiller, bruger man større klubber for at få interessen i at sælge spilleren ud. Det er sådan, det fungerer - selv her - og præcis som i Sverige. Så må I tolke det, som I vil, siger han til Stemmer fra Ådalen.

Så lad os prøve at tolke på det: Af det citat lyder det ikke til, at OB er interesseret i at hente Mads Larsen. I stedet bliver OB's navn brugt for at få andre klubber til at melde deres interesse i spilleren og købe ham.

Den 20-årige Mads Larsen har kontrakt med EfB frem til sommeren 2025, så vestjyderne kan - trods nedrykning - kræve et millionbeløb for en dygtig spiller, der også bærer anførerbindet.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.