Video : Tipsbladet
Superliga

Borussia Dortmund-fans viser støtte til Brøndby

En gruppe fans af storklubben Borussia Dortmund støtter de Brøndby-tilhængere, der stiller høje krav til en potentiel ny ejer.

Det forlyder, at en ny ejerkreds er tæt på at gøre sit indtog i Brøndby IF, og dermed er Jan Bech Andersen ved at realisere en plan, der længe har været på blokken hos de blå-gules bestyrelsesformand.

Det forestående salg har naturligvis appelleret til de helt store følelser hos Brøndbys fans, og det kom blandt andet til udtryk i forbindelse med U17-pokalfinalen, hvor fanfraktionen Alpha via et banner gjorde det klart, at man ikke ønskede en ny ejer, der samtidig ejer andre klubber.

Alpha slår også på tromme for, at der ikke pilles ved Brøndby IF's navn og hjemmebane, at Superliga-klubben er overvejende dansk ejet og en række andre punkter. 

Nu møder Brøndby-fansene opbakning fra tilhængere af storklubben Borussia Dortmund. Nærmere bestemt fangruppen Südtribüne Dortmund, der blandt andet har hængt et banner op på Signal Iduna Park til støtte for Brøndby IF - se billederne her.

- Südtribüne Dortmund står solidarisk med alle Brøndby-fans, der nu og i fremtiden vil kæmpe for, at Brøndby IF forbliver alle fra Vestegnenes forening og ikke sikrer nogle få personer økonomisk succes, skriver Dortmund-fansene.

Den amerikanske rigmand David Blitzer siges at være favorit til at blive ny ejer i Brøndby IF, og en anden dansk klubejer kalder ham for "troværdig" - læs mere her. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.