Video : Tipsbladet
Conference League

Niels Frederiksen advarer: Det duer ikke i Europa

Det går ikke at forære chancerne væk til modstanderne, når man skal spille internationalt, påpeger Brøndby-cheftræneren.

Brøndby skal torsdag aften i kamp mod Basel i kvalifikationen til Conference League, og her står det klart for ham, hvad der skal gøres bedre i forhold til weekendens nederlag til Silkeborg i Superligaen.

Det fortæller han i et interview med TV2 Sport X.

- Vi skal jo være noget skarpere på de muligheder, vi har, og så er det klart, at vi ikke kan lukke mål ind, hvor det er halve eller trekvarte chancer, som vi måske selv forærer modstanderne, siger han og fortsætter:

- Det duer ikke i Europa. Der må vi spille til nul fejl om jeg så må sige. Og så må vi være kompakte og få lukket af, lyder det fra Niels Frederiksen.

På trods af nederlaget på 0-2 til Silkeborg mener Brøndby-cheftræneren dog, at der var positive ting at tage med, som tæller både boldomgangen og deres evne til at skabe muligheder.

Han peger desuden på, at noget af planet til kampen mod Basel er, at de selv skal have bolden så meget, som det kan lade sig gøre. I den forbindelse bemærker han også, at Basel er dygtige, når de har bolden - og knap så gode uden den.

Hos Brøndby ser det også ud til, at der er en ny angriber på vej. Det trækker dog ud, lader det til. Læs mere om det her.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.