Video : Tipsbladet
Premier League

Manchester United har kig på FCM-bøddel

Han var med til at sende FC Midtjylland ud af Champions League-kvalifikationen. Nu kan han være på vej til Old Trafford.

Med sine præstationer mod FC Midtjylland i kvalifikationen til Champions League blev Goncalo Ramos fra Benfica et kendt navn hos mange danske fodboldfans. Tre mål og et oplæg til et fjerde noterede han sig for i Benficas samlede 7-2-sejr over Ulvene.

Og han har fortsat de imponerende præstationer efterfølgende. Ja, Ramos imponerer i så stor stil, at Manchester United nu angiveligt har kig på ham.

Det skriver den engelske avis The Sun.

Manchester United har visse problemer i angrebet, hvor Anthony Martial og Marcus Rashford ikke helt har slået til, mens Cristiano Ronaldo er 37 år og ikke bruges som starter ofte i denne sæson. Ramos vil give De Røde Djævle en rigtig angriber til de kommende år.

Ifølge The Sun er Manchester United imidlertid ikke klar til at give mere end 25 millioner pund, svarende til 213 millioner kroner.

Goncalo Ramos, 21 år, har scoret otte mål i 12 kampe for Benfica i denne sæson og har leveret fem assister, så han har en stor aktie i portugisernes fremragende sæsonstart, der hidtil har budt på lutter sejre.