Video : Tipsbladet
Superliga

Vild med Superliga-profil: Han må leve drømmen

"KEP" er imponeret af den alsidige stopper, der ifølge eksperten må leve drømmen.

Han er en stærk forsvarsspiller for AC Horsens, Magnus Jensen, men når der er brug for det, kan han også sagtens være en helt og aldeles fornuftig angriber.

Det viste den stærke stopper så sent som i fredags mod FC Nordsjælland, hvor han startede inde som angriber og endda blev matchvinder med kampens første og eneste mål. Et mål, der var hans tredje i sæsonen.

Og Magnus Jensen, ja, med den dobbelt-rolle lever han et liv, som mange andre forsvarsspillere nok gerne vil have. Sådan lød det i hvert fald fra Kenneth Emil Petersen, ekspert på Viaplay, i Onside søndag.

- Han må leve drømmen. Det er jo det, man som forsvarsspiller altid godt har villet: At komme op i angrebet og score nogle mål og få alle roserne. Det er ikke så tit man får det dernede, sagde “KEP” med et grin og tilføjer:

- Det er imponerende. Jeg er helt enig med Per Frimann. Det, der faktisk har imponeret mig mest, er den måde, han ligesom finder sin vej inde i feltet. Han er sindssygt dygtig til at være på det rigtige sted. Der mangler lidt i afslutningerne, hvor man godt kan se, at havde han været en fuldboldsangriber, havde han nok scoret et par stykker mere i fredags (mod FC Nordsjælland, red.).

Se hele klippet om Magnus Jensen, hvor Per Frimann også giver sit besyv med om AC Horsens-profilen, i videoafspilleren øverst i artiklen.