Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-stjerne reagerer nu på Thorup-fyring

FCK-stjernen fortæller, at han var glad for at have Jess Thorup som træner.

Det har mildest talt været hakkende for FCK i denne sæson, og klubben har kun fundet 12 point i de første ti ligakampe. Derfor blev Jess Thorup viftet ud af døren tidligere på ugen.

Trist, lyder det fra FCK's svenske stjerne Viktor Claesson.

- Det var en kedelig beslutning at skulle tage. Han var en god fyr, så jeg føler med ham, siger han til det svenske medie Fotbollskanalen.

Var det den rigtige eller forkerte beslutning at tage?

- Det er klubbens beslutning. Jeg kan kun sige, at han var en god fyr, og jeg kunne godt lide ham. Jeg føler med ham. Det er spillernes ansvar, når det går skidt, synes jeg. Men det er kun træneren, du kan fyre, så du kan komme videre som klub. Og derfor blev det sådan.

- Men jeg er ked af. Det er trist, siger Claesson, der personligt har fået en glimrende indledning. Han er startet inde i ti kampe for FCK og har lavet seks mål, mens han har lagt op til yderligere to mål for Superligaens nummer ni.

- Selvfølgelig har det føltes godt. Min karriere er blevet genoplivet i Danmark, og jeg har fået en masse selvtillid, fordi jeg scorede mål i begyndelsen af sæsonen. Personligt har det været godt, men når det går skidt for holdet, er der ikke noget at være glad for.