Spil

Optakt: FCK mod City og 21 spiltips til onsdagen

Manchester City skal forsøge at sikre sig en perfekt start på UEFA Champions League-gruppespillet, når de onsdag får besøg af FC København på Etihad Stadium

Manchester City vandt deres sidste gruppespilskamp 2-1 hjemme mod Borussia Dortmund. John Stones og Erling Haaland nettede i sejren. De er ubesejret i deres seneste 10 kampe i alle turneringer (W8 D2 L0) frem mod København.

København spillede uafgjort 0-0 i deres sidste gruppespilskamp hjemme mod Sevilla. Manchester City topper gruppen med seks point, mens København med det ene point placerer dem på tredjepladsen. Andetsteds i gruppen ligger Borussia Dortmund nummer to med tre point. Sevilla er nummer fire på et point. I det forrige møde mellem klubberne i februar 2009 var det Manchester City, der sejrede 2-1. I angrebet har Haaland været en nøglespiller for Manchester City i Champions League-spillet. Angriberen fører topscorerlisten med tre mål, og værterne har scoret i 21 kampe i træk i alle turneringer. De har ramt netmaskerne i alle kampe siden et Champions League-møde med Atlético Madrid i april. I deres seneste seks kampe i alle turneringer har Manchester City vundet fem og spillet en uafgjort. De scorede 22 og indkasserede fem i den periode og scorede først i fem af de seks kampe. De lavede 10 mål i første halvleg, mens deres modstandere ikke fandt nettet i de første 45 minutter. København har vundet to, spillet en uafgjort og tabt tre i deres seneste seks. De scorede fire og indkasserede syv i den periode og nettede først i tre af de seks. De fleste af deres mål (tre) kom i første halvleg, mens deres modstandere nettede fem gange før pausen.