Video : Tipsbladet
Champions League

Afklaret Neestrup: Vi var oppe mod overmagten

Det var meget fortjent, at FCK endte med at tabe 0-5 til Manchester City, medgiver cheftræneren efter kampen.

Hans hold havde lige tabt en fodboldkamp med 0-5, men da Jacob Neestrup mødte pressen efter Champions League-dysten mod Manchester City, var det svært at finde så meget som et glimt af skuffelse i hans øjne.

I stedet var den næsten nye mand i spidsen for FC København afklaret.

- Vi gik på banen for at lave det store mirakel, men vi mødte overmagten, siger Jacob Neestrup.

Allerede efter syv minutter scorede Erling Haaland til 1-0, og allerede da vidste man, hvad vej det ville gå på Etihad Stadium i Manchester.

- Man håber altid på at få den bedst mulige start, og alle, der har stået på en fodboldbane, ved, at det bliver svært i sådan et scenarie.

- Vi var forberedte på, at det kunne ske, for det er sket så mange gange før, når Manchester City har spillet. I momentet tænker man "lort", men man må bare videre, siger Jacob Neestrup.

FCK-træneren følte ikke trang til at svare på, om der var små finesser i spillet, hans hold kunne have udført bedre.

- Vi var så overmatchede, at det der med at snakke om, hvorvidt man skulle have stået et skridt længere til højre eller venstre, er en svær diskussion at tage, for niveauforskellen var bare så stor.

- Vi tabte meget fortjent 0-5, men når man er i det, er det ikke en rar følelse, siger Jacob Neestrup.

Han var uden erfarne spillere som Rasmus Falk, Carlos Zeca og Nicolai Boilesen, som alle døjer med skader. Og så valgte han aktivt at beholde sit holds måske største stjerne Andreas Cornelius på bænken.

Det gjorde han blandt andet, fordi den store angriber døjer med nogle problemer, som også tidligere i sæsonen har holdt ham ude.

Men det er også, fordi han tænker en del på, at FCK har et tæt program i Superligaen, hvor rækkens nummer et, FC Nordsjælland, venter i weekenden.

- Det tænker jeg rigtig meget på, lyder det kortfattet fra Neestrup.

FCK skal allerede på tirsdag krydse klinger med Manchester City igen. Ved den lejlighed mødes de to hold i Parken.

/ritzau/