Video : Tipsbladet
Superliga

Optakt: AGF - FC Midtjylland

Jysk brag venter i Århus. Her er optakten.

Kampfakta:
Kampstart: Søndag klokken 14.00
Spillested: Ceres Park, Århus
Dommer: Morten Krogh
På TV: TV3 Sport
Hashtag: #agffcm #sldk

Holdnyt:
AGF:
Århusianerne måtte senest lide et nederlag på 0-1 i Parken mod FC København i Jacob Neestrups første kamp i spidsen for Løverne. Men det til trods har Uwe Rösler fået en fin start på sæsonen, hvor man inden runden er nummer fem.

Især defensivt har man vist gode ting, da det blot er blevet til 11 mod imod i 11 kampe. Det er næstbedst i Superligaen.

Mod FC Midtjylland venter en svær opgave, og AGF har nogle udfordringer i forhold til mandskabet.

Jesper Hansen måtte udgå af torsdagens træning, efter han fik en bold i hovedet. Samtidig har Per Kristian Bråtveit, reservekeeper, været syg. Begge er dog udtaget til kampen.

I defensiven er Oliver Lund skadet, mens man på midtbanen er uden Benjamin Hvidt. Mikael Anderson er samtidig skadet og yderst tvivlsom til kampen mod sit gamle hold - i første omgang er han i kamptruppen. 

FC Midtjylland:
De var bagud 0-2 ved pausen mod Feyenoord, men formåede alligevel at komme tilbage og få 2-2. Dermed står alle fire hold i EL-gruppen på fire point.

I Superligaen har Albert Capellas og FC Midtjylland fortsat et efterslæb, da man inden runden er ni point efter topholdet FC Nordsjælland. 

FCM kommer til opgøret med et par skader, da hverken Erik Sviatchenko eller Joel Andersson er klar. Også Junior Brumado er ude.

Karantæner:
AGF: Ingen
FC Midtjylland: Ingen

Bud på startopstillinger:
AGF (3-5-2): Hansen - Kristensen, Tingager, Bisseck - Mølgaard, Yakob, Poulsen, Madsen, Kahl - Mortensen, Haugen

FC Midtjylland (4-3-3): Lössl - Thychosen, Dalsgaard, Juninho, Paulinho - Martinez, Olsson, Evander - Dreyer, Kaba, Isaksen

Dom:
To gode hold mødes i Århus, og da spillet om top seks er benhårdt i denne sæson, vil begge klubber have godt af tre point.

Vi forventer en tæt kamp, hvor det vil være dødbolde og individuelle kvaliteter, der er med til at afgøre slaget. Her tror vi, at FC Midtjylland trods alt er en tand for stærke. 2-1 til FCM.

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel: