Video : Tipsbladet
Superliga

Optakt: Randers FC - FC København

To hold, der har vanskeligt ved at vinde fodboldkampe, tørner sammen lørdag eftermiddag.

Kampfakta:
Kampstart: Lørdag klokken 16.00
Spillested: Cepheus Park, Randers 
Dommer: Jakob Sundberg 
På TV: 6'eren
Hashtag: #rfcfck #sldk

Holdnyt:
Randers FC: 
Kronjyderne var længe ubesejrede i Superligaen, men at Thomas Thomasbergs mandskab ikke er uovervindelige, har de seneste runder sat to tykke streger under. Randers FC er uden sejr i de seneste fire Superliga-opgør.

Det betyder, at kronjyderne har tabt en smule terræn i tabellen - ikke mindst efter nederlaget til FC Nordsjælland i seneste runde - men en tredjeplads er stadig glimrende set med Randers-briller.

Randers FC har været uden Nicolai Brock-Madsen de seneste mange runder, og han er heller ikke med, når FC København dukker op til lørdagsbal på Cepheus Park. 

FC København:
Jacob Neestrup skal til at vinde nogle fodboldkampe.

Under hans ledelse er det blot blevet til en enkelt sejr for de danske mestre, der også har meget svært ved finde vej til netmaskerne. Ikke i en eneste af Neestrups første otte kampe har FC København scoret mere end et enkelt mål.

Det er klart, at det enormt tæppe kampprogram kombineret med et hav af skader heller ikke gør arbejdsbetingelserne særligt misundelsesværdige for FCK-bossen.

Til gengæld kan Neestrup glæde sig over, at Denis Vavro og Rasmus Falk er tilbage i truppen og kan få nogle minutter. 

FC København Carlos Zeca, Nicolai Boilesen, Akinkunmi Amoo og Mamoudou Karamoko på skadeslisten, mens David Khocholava afsoner karantæne. Dermed er FCK udfordrede i midterforsvaret, hvor Denis Vavro nok starter. 

Karantæner:
Randers FC: Ingen
FC København: David Khocholava 

Bud på startopstillinger:
Randers FC (4-4-2): Carlgren - Andersson, Graves, Høegh, Kopplin - Ankersen, Johnsen, Lauenborg, Kehinde - Egho, Odey

FC København (4-3-3): Grabara - Jelert, Vavro, Lund, Kristiansen - Lerager, Stamenic, Claesson - Bardghji, Haraldsson, Daramy

Dom:
Hverken Randers FC eller FC København duer til at vinde fodboldkampe i øjeblikket, og derfor er det et oplagt bud, at lørdagens opgør ender uafgjort. Og selv i en uforudsigelig liga som den danske skal man nogle gange gå med det oplagte - derfor gætter vi på 2-2.

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel: