Video : Tipsbladet
Champions League

Laudrup løfter pegefingeren: Det skal FCK huske

Michael Laudrup er ikke sikker på, at FCK kan få de ønskede resultater med så mange unge spillere.

FC København har på det seneste været tvunget til at bruge en række meget unge spillere grundet de skader, som de har for tiden. Det er dog svært at se, hvordan en plan med mange unge på banen skal være vejen frem for FCK. 

Det peger Michael Laudrup på i studiet på TV3+ forud for FC Københavns Champions League-kamp mod Dortmund.

Her slår han dog også fast, at han er klar over, at spillere som Rasmus Falk, Andreas Cornelius og Carlos Zeca ville spille, hvis ikke de var skadede. Og han kan da også godt gå med til, at der er tre eller fire unge. Der er bare noget, som de skal huske, mener han. 

- Vi skal så bare lige huske en sidste ting, når vi snakker FCK. Det er; der er jo også noget med selvforståelsen, hvis vi nu lægger det andet til side, siger han og fortsætter:

- Og selvforståelsen er jo, at man er den største klub i Skandinavien, og i Danmark skal man vinde helst så oftest som muligt, lyder det fra Michael Laudrup.

I den forbindelse peger den danske landsholdslegende på, at det hele jo skal hænge sammen. 

- Derfor nytter det jo ikke, at man siger 'Jamen, vi har mange unge spillere'. Ja, men du vil jo vinde hvert år. Og derfor i sidste ende resultaterne, der bestemmer, fortæller Michael Laudrup.

Forventningerne til kampen er dog klar fra ham. Laudrup tror på FCK-sejr. Se videoen i toppen af artiklen med dét.

FCK's startopstilling mod Dortmund er da også med en række meget unge spillere. Læs mere om det her.