Video : Tipsbladet
VM

De Bruyne i modvind: Han frustrerer medspillerne

Ifølge en tidligere belgisk landsholdsspiller er Kevin De Bruyne ikke specielt populær i den belgiske VM-trup.

Belgien har kurs mod et pinligt VM-exit allerede i gruppespillet, og stemningen i spillertruppen er ikke god i øjeblikket. 

Efter søndagens 2-0-nederlag til Marokko har landstræner Roberto Martinez således bekræftet overfor RTBF, at der er 'spændinger' i den belgiske VM-trup. 

Jan Vertonghen kom efter søndagens chokerende resultat med en stikpille til Kevin De Bruyne, og ifølge den tidligere belgiske landsholdsspiller Gilles De Bilde er Manchester City-stjernen faktisk heller ikke videre populær blandt holdkammeraterne. 

- Han har beklaget sig så meget, og han har selv har sagt, at han er nødt til at arbejde med sin måde at kommunikere på, fordi det ikke kommer til at fremstå så positivt. Der var også sammenstødet med Toby (Alderweireld, red.) foran kameraerne. Den slags ting spiller ind, og det får ham til at virke svær at arbejde med, lyder det således, ifølge HLN, fra Gilles De Bilde. 

- Hvis du ser på billedet fra før kampen, hvor Lukaku taler til gruppen, så er han (De Bruyne, red.) den eneste, der ikke står med armene rundt om en holdkammerat. Han er den bedste spiller, men han frustrerer de andre. Og han frustrerer sig selv, fordi det heller ikke kører for ham. Og det er ikke et godt tegn.

Søndag skrev mediet RTL, at det tilsyneladende er faldet aldrende spillere som Jan Vertonghen og Toby Alderweireld for brystet, at Kevin De Bruyne forud for VM i Qatar udtalte, at Belgien ikke kan vinde slutrunden, fordi de er 'for gamle'. 

Belgien står med tre point inden sidste gruppekamp mod Kroatien, og her er Kevin De Bruyne og kompagni nødt til at vinde, hvis de skal videre fra gruppespillet.