Video : Tipsbladet
Bundesliga

Tvivler de på Stage? Han bliver værdifuld for os

Den tidligere FCK- og AGF-profil har haft en svær første halvsæson i det tyske, men troen på, at han snart bider sig fast i startopstillingen i Werder Bremen, er stadig stor.

Jens Stage er sådan en type, der har det med at slå til, når folk tvivler på ham.

Han slog igennem i AGF, selv om det næppe var alle, der troede på, at det tidligere IF Lyseng- og Brabrand-talent kunne slå igennem i store AGF. Og han slog også igennem i FC København, selv om der var meget modvind i starten af tiden i klubben.

Og nu oplever han så lidt af det samme i Werder Bremen, for den danske midtbanespiller har haft en svær første halvsæson, hvor han til sidst spillede en perifer rolle, et stykke fra startopstillingen.

Det er en spiller, som den tyske klub betalte 30 millioner kroner for - mange penge for Werder Bremen - og derfor er forventningerne store til Jens Stage.

Også fortsat, selv om det første halve år har været lidt sløjt.

- Jens er bare en god fyr, der kommer med den rette mentalitet. Han blvier ved med at arbejde hårdt, og jeg er sikker på, at Jens bliver værdifuld for holdet, siger sportsdirektør Frank Baumann til mediet Bild på spørgsmålet, om der stadig er tro på den danske midtbanespiller.

Jens Stage spillede 16 førsteholdskampe i efteråret, hvor seks var fra start. I de seneste otte Bundesliga-kampe havde træner Ole Werner kun fundet plads til Jens Stage en enkelt gang fra start.

Danskeren kæmper med Leo Bittencourt, Romano Schmid og Ilia Gruev om pladsen som den offensive af de to centrale midtbanespillere, og han skal gøre godt opmærksom på sig selv i vinterpausen, spår Bild, hvis han skal have en chance for at starte inde i løbet af foråret. Og det er så her, hvor vi vender tilbage til starten af historien, for Stage skal lave en Stage, nemlig gribe chancen, mens folk begynder at dømme ham ude. 

Stage, 26 år, fik en aftale, der løber frem til sommeren 2026. Danskerens klub ligger nummer ni i Bundesligaen efter 15 runder.