Video : Tipsbladet
Landshold

- De kan have spillet deres sidste landskamp

TV2's fodboldekspert Morten Bruun har udpeget de danske spillere, som han mener har spillet deres sidste kamp for landsholdet.

Danmark blev onsdag sendt ude i mørket af Australien, og VM-exittet er efterfølgende blevet kaldt en af de størte fiaskoer i dansk landsholdshistorie.

Efter VM-chokket er det naturligt at gøre status over det danske mandskab, og i den forbindelse har Morten Bruun udpeget de danskere, som han mener kan have spillet deres sidste kamp i den røde trøje.  

Silkeborg-legenden peger på tre spillere: Jens Stryger Larsen, Yussuf Pousen og Daniel Wass. Ingen af dem fik  minutter på banen ved VM, og Bruun mener således at de kan være på vej ud. 

- Det er de spillere, der ikke har været i spil til VM. De kan meget hurtigt være fortid på et dansk landshold. Spillere som dem vil stille og roligt glide ud, siger han til TV2

- Jeg er ikke sikker på, at alle tre nødvendigvis har spillet sin sidste landskamp, men jeg er ret sikker på, at det ikke er alle tre, der får lov til at spille for det danske landshold igen, uddyber han. 

Om de danske fans får de tre spillere at se igen, får vi svar på, når Danmark møder Finland i slutningen af marts, hvor EM-kvalifikationen sparkes i gang. 

Stryger, Poulsen og Wass er henholdsvist noteret for 49, 68 og 44 kampe for det danske A-landshold.