Video : Tipsbladet
1. division

Vejle henter russisk angriber tilbage

Vejle Boldklub henter angriber hjem i bestræbelserne på at rykke op i Superligaen.

Vejle Boldklub hiver russiske angriber German Onugkha tilbage i Nørreskoven fra en lejeaftale med israelske Bnei Sakhnin. Det meddeler Vejle Boldklub selv mandag formiddag.

German Onugkha, 26 år, har været på kontrakt i Vejle Boldklub siden sommeren 2021, men klubben har udlejet ham ad tre omgange - først til russiske KS Samara, derefter til russiske Rubin Kazan og senest til Bnei Sakhnin.

Nu skal han så forsøge at hjælpe Vejle Boldklub op i Superligaen.

- Vi ønsker at stå stærkest muligt i bestræbelserne på at nå vores mål, og derfor har vi forhandlet med Bnei Sakhnin om muligheden for, at German allerede nu kunne vende hjem til Vejle, siger Marius Adrian Nicolae til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Siden jeg kom til VB, har jeg fugt German Onugkhas ophold i forskellige klubber tæt. I German tilfører vi truppen en klassisk boksangriber, og han vil give trænerteamet flere strenge at spille på. Der venter os en meget vigtig halvsæson med minimum 17 kampe i alle turneringer, og vi får brug for alle mand. Vi får en spiller ind, som spillede regelmæssigt i en stærk israelsk liga i efteråret, og som har været en del af holdets forberedelsesfase i den sidste måneds tid. Han kommer til Vejle i god fysisk forfatning og har nu seks uger med sine nye holdkammerater og trænerne, inden det går løs.

German Onugkha spillede otte kampe i den israelske liga i efteråret, uden mål til følge. I Vejle står han noteret for fem kasser i 19 kampe.

Vejle Boldklub topper 1. division efter 17 kampe.