Koldblodigt Mæhle-mål i vild målfest mod Juventus

Joakim Mæhle scorede til 2-2 for Atalanta, der på udebane fik uafgjort i en målrig kamp mod Juventus.

Juventus og danskerklubben Atalanta spillede søndag aften 3-3 i en meget underholdende Serie A-kamp.

Danske Joakim Mæhle kom på måltavlen kort efter pausen med målet til 2-2 for Bergamo-klubben.

Weekenden begyndte rigtigt skidt for Juventus, da klubben fredag aften blev fratrukket 15 point for sin rolle i en sag om værdisætning af spillere. Også på banen kom holdet søndag dårligt fra land.

Bare fire minutter var spillet, da den nigerianske angriber Ademola Lookman tog chancen fra kanten af feltet. Bolden gik ind ved nærmeste stolpe efter lidt af et drop fra den polske målmand Wojciech Szczesny.

Juventus kom sig dog over chokket, og allerede før pausen var holdet foran.

Midtvejs i halvlegen fik hjemmeholdet straffespark, som Angel Di Maria omsatte til mål. Den argentinske verdensmester havde også en fod med i målet til 2-1 ti minutter senere.

Med hælen afleverede Di Maria til Nicolo Fagioli, som sendte bolden ind i feltet, hvor Arkadiusz Milik firsttimede den i kassen.

Anden halvleg var lige begyndt, da Mæhle gik med i venstre side og fik en perfekt aflevering i feltet efter fint kombinationsspil. Koldblodigt lagde Mæhle bolden uden for keeper Wojciech Szczesnys rækkevidde til 2-2-udligning.

På landsholdet har Mæhle været en hyppig målscorer, men det har ikke været tilfældet hos Atalanta. Man skal faktisk et år tilbage for at finde hans seneste mål i Serie A.

Syv minutter efter udligningen kom Atalanta atter foran ved Lookman på et hovedstød, men heller ikke denne gang holdt føringen. Juventus kom på 3-3 ved Danilo på et frispark lige uden for feltet i det 65. minut.

Angriberen Rasmus Højlund var valgt til Atalantas startopstilling efter at have scoret i fire kampe i træk, men det blev ikke til den femte træffer på stribe for den tidligere FCK-spiller.

Efter 82 minutter blev han skiftet ud.

Fra bænken kunne han se Juventus presse på for sejrsmålet i de sidste minutter, men Atalanta holdt stand mod storklubben.

Juventus er faldet langt tilbage i tabellen efter at have mistet de føromtalte 15 point. Holdet er på en beskeden niendeplads med 23 point, mens Atalanta nu er nummer fem med 35 point.