Video : Tipsbladet
Superliga

Serie A-klub vil hente FCN-profil gratis

En vigtig spiller kan snart være fortid i FC Nordsjælland.

FC Nordsjællands 21-årige midtbanespiller Jacob Steen Christensen gør måske ikke noget kæmpe væsen af sig, men han har en stor aktie i, at Farum-klubben topper Superligaen ved vinterpausen. I denne sæson er han startet inde i 16 ud af 17 Superliga-kampe.

Jacob Steen Christensen har kontraktudløb efter denne sæson, og det betyder, at andre klubber siden årsskiftet har kunnet forhandle direkte med ham udenom FC Nordsjælland, og særligt én klub bejler stærkt til midtbanespilleren.

Ifølge transferjournalisten Gianluca Di Marzio gør Serie A-klubben Spezia et ihærdigt forsøg på at lokke Jacob Steen Christensen til støvlelandet fra 1. juli. 

Hvis det lykkes Spezia, vil den gode nyhed for FC Nordsjælland være, at Jacob Steen Christensen dermed gør sæsonen færdig i Danmark og kan deltage i mesterskabskampen, mens den dårlige nyhed naturligvis er, at italienerne kan snuppe ham uden at betale en transfersum.

I sommer var den græske storklub Panathinaikos ude efter Jacob Steen Christensen, men de kunne ikke nå til enighed med FC Nordsjælland. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE