Video : Tipsbladet
Bundesliga

Tidligere Real Madrid-stjernes skifte gik i vasken

Lægetjekket var klaret uden problemer, men alligevel gik Iscos skifte til Union Berlin tirsdag i vasken.

Skiftet blev egentlig meldt på plads af Sky Sport tirsdag morgen, men få timer senere kollapsede det opsigtsvækkende skifte så pludselig. 

Den tidligere Real Madrid-stjerne Isco var mandag aften landet i Berlin, hvorefter han tirsdag formiddag gennemgik et lægetjek i Bundesliga-klubben Union Berlin. 

Lægetjekket gik også ganske fint, men herefter fandt parterne så ud af, at de faktisk slet ikke var enige om betingelserne for kontrakten. 

- Vi ville gerne have hentet Isco, men vi har vores grænser. På trods af vores forudgående aftale blev disse overskredet i dag, så transferen kommer ikke til at ske, lød det, ifølge Kicker, fra Union Berlins sportsdirektør, Oliver Ruhnert. 

Efterfølgende påstod Iscos agentfirma, Gestifute, så, at det var Union Berlin, der var løbet fra den oprindelige aftale. 

- I løbet af forhandlingerne indså vi, at vores forhandlingspartner ikke længere var villig til at arbejde ud fra den ramme, der oprindelig var aftalt, lød det således fra agentvirksomheden. 

Ifølge mediet Sportbuzzer var det kontraktlængden og lønnen, som Isco og Union Berlin i sidste ende var uenige om. 

Isco brød i december med Sevilla, og med det kuldsejlede skifte til Union Berlin er den tidligere Real Madrid-stjerne altså fortsat klubløs.