Video : Tipsbladet
1. division

Hvilsom har længe været klar over, at det var slut

Den tidligere Superliga-bomber har længe været klar over, at karrieren sandsynligvis var forbi.

30-årige Mads Hvilsom har længe kæmpet med skader, og derfor var det ikke det største chok i verdenshistorien, da den tidligere Hobro-topscorer meldte ud søndag, at han stopper karrieren.

Selv har han også længe været klar over, at det gik i den retning.

Det fortæller han til Nordjyske.

- Eftersom jeg i et par måneder har gået og vidst, at det gik i den forkerte retning, er jeg ret afklaret med, at det er slut. Jeg er desværre også stadig i en situation, hvor jeg ikke kan ret meget, og det gør også beslutningen nemmere. Jeg har eksempelvis stadig til gode at kunne løbe en tur, siger han og tilføjer:

- Lægen, der opererede mig i oktober, fandt noget omkring knoglen og sleb noget brusk væk, og vi håbede selvfølgelig på, at vi så havde fundet årsagen til, at jeg havde så ondt i knæet. Men efter to-tre ugers genoptræning mærkede jeg de præcist samme symptomer, som jeg havde den dag, hvor jeg lagde mig på operationsbordet.

Videre fortæller Hvilsom, at han i december forsøgte at løbe en tur, men måtte opgive, da han ikke kunne bevæge benet efter at have løbet mellem 50 og 100 meter.

Mads Hvilsom blev i 2014/15-sæsonen nummer to på topscorerlisten i Superligaen og skiftede efterfølgende til Eintracht Braunschweig, inden han kom til Brann, Sønderjyske og Esbjerg, inden han igen skiftede til Hobro i 2019.