Video : Tipsbladet
1. division

Agger overrasket over Thomas Frank: Meget uventet

Daniel Agger roser sin tidligere cheftræner Thomas Frank.

Efter en mangeårig karriere i Liverpool vendte Daniel Agger i 2014 tilbage til Brøndby, hvor den tidligere forsvarsspiller havde Thomas Frank som cheftræner. 

Thomas Frank har efterfølgende fået stor succes i Premier League, og det var ikke en udvikling, som Daniel Agger havde forudset. 

- Slet ikke. Og det mener jeg på ingen måde negativt. Han er kravlet hurtigt opad, og det er jeg sikker på, at han også selv vil sige. Thomas har to rigtig store kvaliteter, der altid hjælper ham. Man kan bare ikke ødelægge hans permanent gode humør, og derudover er han også en arbejdsnarkoman, lyder det, ifølge Tribal Football, fra Daniel Agger. 

- Det er ekstremt imponerende, at han er kommet så langt på så kort tid. 

Daniel Agger har været cheftræner for HB Køge siden sommeren 2021, og den tidligere Liverpool-stjerne erkender gerne, at det første halvandet år ikke har kastet den succes af sig, som han havde drømt om. 

- Vi er ikke der, hvor jeg troede, at vi ville være på nuværende tidspunkt. Men det projekt, vi gik ind i, har ændret sig fuldstændigt siden vi tog over. Når det er sagt, så mener jeg, at vi har den bedste talentmasse til rådighed, som vi har haft på noget tidspunkt. Hvilket er ret imponerende, men på en positiv måde, siger Daniel Agger. 

HB Køge ligger i skrivende stund på syvendepladsen i NordicBet Ligaen.