Video : Tipsbladet
Superliga

Er det nu? Helt oplagt at Mads Hermansen ryger

Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen kan ikke se anden udvej, end at det til sommer er tid til, at Mads Hermansen skal drage på udlandseventyr.

Lige siden 2021, hvor Mads Hermansen overtog målmandstjansen i Brøndby IF efter Marvin Schwäbe, har han vist prøver på sit store potentiale.

Han er kun blevet bedre i buret for Brøndby, hvilket han senest viste i grundspillets sidste spillerunde mod FC Nordsjælland. Han holdte egenhændigt Brøndby inde i kampen, selvom man måtte se sig slået til sidst.

Fortsætter 22-årige Mads Hermansen med at imponere på samme måde, så kan det blive svært for Brøndby IF at holde fast i ham i takt med, at sommerens transfervindue rykker nærmere.

Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen er i hvert fald en af dem, der tror, at det til sommer bliver et farvel til Mads Hermansen i Brøndby.

- Jeg synes, at det er oplagt, at sommeren 2023 kunne blive tidspunktet, hvor han skulle afsted. Hvis jeg så er Jesper Sørensen, holdkammerat med Mads Hermansen eller Brøndby-fan, så ville jeg meget gerne have, at han blev et år mere, lyder vurderingen.

Mads Hermansen har en kontrakt frem til 2025, men det er næppe sandsynligt, at Brøndby-keeperen bliver så længe. Allerede i januar var der rygter fremme om bred interesse fra særligt England.

Brøndby IF har også forberedt sig på, at Mads Hermansen en dag er fortid, da man har hentet målmandstalentet Jonathan Ægidius ind som hans mulige afløser.

Mads Hermansen har været en del af Brøndbys Masterclass, inden han i 2021 tog over for Marvin Schwäbe. Siden er det blevet til 46 Superliga-kampe for Brøndby IF.

I afspilleren ovenfor kan du høre hele analysen af Mads Hermansens situation i Brøndby.