Video : Tipsbladet
Generelle

Tre klubber kæmper om FCK's vinterflirt

Schweizisk stopper er i høj kurs flere steder.

FC København forsøgte i vinter at hente en ny forsvarsspiller.

Tipsbladet kunne for nyligt fortælle, at man forsøgte at lande en aftale med schweiziske Becir Omeragic fra FC Zürich. Stopperen er som bekendt stadig under Bo Henriksens ledelse i Schweiz, men det er kun indtil sommer.

21-årige Becir Omeragic har kontraktudløb efter denne sæson, og her peger alt i retning af, at stopperen skal prøve noget nyt. FC København synes at være gledet ud af billedet, mens andre bejlere har meldt sin ankomst.

Det kroatiske medie Index HR skriver, at Dinamo Zagreb lige nu fører kampen om Becir Omeragic. Hajduk Split og Røde Stjerne er dog også en del af kampen om forsvarsspilleren.

Becir Omeragic var imidlertid relevant for FC København i januar, men man nåede aldrig for alvor at nå frem til de sidste forhandlingsskridt. Det skyldtes blandt andet, at et nært familimedlem er alvorligt syg.

Derfor har Omeragic for nuværende et ønske om at være tæt på familien. Til sommer peger pilen dog i retning af, at han skal prøve noget nyt.

Becir Omeragic har spillet i FC Zürich siden 2018, hvor han særligt i sine første sæsoner blev udråbt til et muligt rekordsalg. En skade ødelagde dog hans store skifte, og nu må man istedet vinke farvel til en milliongevinst.

FC Zürich og Becir Omeragic kan i hvert fald ikke blive enige om en kontraktforlængelse. Under Bo Henriksen har stopperen igen vundet sin startplads tilbage, som han havde mistet i efteråret.