Video : Tipsbladet
Serie A

- Rasmus Højlund har stadig meget at bevise

Tidligere Napoli-spiller mener, at Rasmus Højlund har meget at bevise.

Han har lige scoret fem gange i to landskampe, og hele Danmark så, hvor stort et potentiale angriber Rasmus Højlund har.

Det potentiale har han også vist frem i Italien, hvor det er blevet til flere flotte scoringer for Atalanta.

Men danskeren skal stadig bevise sig.

Det mener den tidligere Napoli-spiller Mauro Bonomi.

Rasmus Højlund sættes i forbindelse med Napoli, der topper Serie A og ventes at vinde rækken. Mange ser danskeren som en mulig afløser for nigerianske Victor Osimhen, der ventes at blive solgt til sommer. Osimhen har gang i en vanvittig sæson, og flere af de største og rigeste klubber i verden slikker sig om munden ved tanken om at hente nigerianeren.

Men mens Rasmus Højlund altså har leveret varen i både Atalanta og på det danske landshold, mener Mauro Bonomi, at man skal passe på at melde danskeren for stort op allerede nu.

- Osimhens karakteristika er næsten uopnåelige. Højlund gør det godt, men i Italien har vi det med at rose spillere for meget. Dankeren har stadig meget at bevise. Hvis vi ser på disse måneder, taler vi om et fænomen. Der er dog mange evalueringer, der skal laves, og vi har set spillere, der er overvurderede. (Giacomo) Raspadori og (Giovanni) Simeone er gode spillere, men der er også brug for spillere, der kan gøre en forskel, siger Mauro Bonomi til TMW Radio.

Rasmus Højlund har i Serie A scoret syv gange i 23 kampe. Danskeren blev i sin seneste kamp mod Empoli matchvinder, da han scorede fire minutter før tid, efter han var blevet indskiftet syv minutter forinden.

Rasmus Højlund kom til Atalanta fra Sturm Graz - han kom frem i FC København.