Video : Tipsbladet
Superliga

Optakt: AaB - AC Horsens

En gyser af dimensioner venter, når AaB får besøg af AC Horsens i Superligaen.

Kampfakta:
Kampstart: Søndag klokken 12.00
Spillested: Aalborg Portland Park
Dommer: Jakob Alexander Sundberg
På TV: TV3 Sport
Hashtag: #aabach #sldk

Holdnyt:
AaB:
Nordjyderne er ikke helt døde og borte i Superligaen, og hvis det lykkes for AaB at vinde hjemme over AC Horsens, vil der blot være et enkelt point op til ACH og nedrykningsstregen.

Det er især på hjemmebane, at AaB har haft problemer. Her har holdet blot hentet to sejre i denne sæson, så man skal have fulgt op på den seneste hjemmesejr over Lyngby Boldklub for en uge siden. Og så kan man også glæde sig over at have spillet sig i pokalfinalen med en sejr på 4-1 over Silkeborg.

Pedro Ferreira sidder ude med karantæne i opgøret mod Horsens, og så er det også ventet, at Andreas Poulsen fortsat må sidde ude med en skade. AaB er i øvrigt stoppet med at udgive trupper, hvorfor det ikke er muligt at bringe mere info.

AC Horsens:
Østjyderne er under pres fra AaB i Superligaen. Efter et sløjt forår, der blot har budt på fem point i 10 kampe, vil man med et nederlag til AaB have inviteret nordjyderne tilbage i kampen om at undgå nedrykning.

AC Horsens har mødt AaB en gang tidligere i dette forår, og det var ingen god oplevelse for oprykkerne, der tabte med 0-4 hjemme mod AaB. De to opgør i grundspillet endte begge 0-0.

Jens Berthel Askou er igen uden Jacob Buus - Magnus Riisgaard Jensen måtte lade sig udskifte med en muskelskade mod OB, men er i første omgang udtaget til truppen mod AaB.

Karantæner:
AaB: Pedro Ferreira
AC Horsens: Ingen

Bud på startopstillinger:
AaB (4-3-3): Mantl - Pallesen, Kramer, Thelander, Granli - Andersen, Højholt, Fossum - Prip, Helenius, Sousa

AC Horsens (3-4-3): Delac - Gomez, Hansen, Ludwig - Santos, Gemmer, Kruse, Musonda - Just, Jacobsen, Opondo

Dom:
Hjemmeholdet har været godt spillende, siden Oscar Hiljemark overtog jobbet som cheftræner for klubben. Derfor går klubben også ind til opgøret mod AC Horsens som favorit, og vi tror, at nordjyderne kommer fra opgøret mod oprykkerne med en sejr.

2-1 til AaB.

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel: