Video : Tipsbladet
Bundesliga

Avis: De kan finde på at sælge Ingvartsen

Det vrimler med angribere i Mainz, og det kan have den konsekvens, at den tidligere Superliga-topscorer kan forlade klubben til sommer.

Marcus Ingvartsen har egentlig haft en udmærket sæson, hvilket ti Bundesliga-scoringer i 28 kampe vidner om.

Men den danske skarpretter er ikke tilfreds, når det kommer til spilletiden. Den utilfredshed luftede han i sidste uge til Viaplay.

Ingvartsen er startet inde i mindre end 50 procent af klubbens Bundesligakampe, og det skyldes blandt andet, at klubben har en overflod af angribere, som er hans direkte konkurrenter. Den overflod kan have den betydning, at Ingvartsen bliver skudt afsted til sommer, skriver Bild.

Det er dog ikke sikkert, for Ingvartsen er en populær spiller i klubben.

- Selv Marcus Ingvartsen kan være en at tale om på trods af hans ti scoringer i denne sæson. Ja, han er en klippe, men han er for langsom til Svenssons presfodbold. Derfor vil han få færre startpladser. Er han glad for det, eller vil han lede efter en ny udfordring? 

- Hvis de får et godt bud på danskeren, så vil Mainz formentlig lade ham gå, skriver Bild, som også nævner, at Ingvartsens kontrakt løber til sommeren 2025. 

Marcus Ingvartsen har gennem flere år bevist sig i Bundesligaen, så mon ikke at han nok skal have masser af bejlere, såfremt han pludselig bliver tilgængelig på markedet.