Video : Tipsbladet
Premier League

Højbjergs næste manager? Laudrups bud er favorit

Det lader nu til, at det er Postecoglou, der er i pole position til at tage jobbet som manager i Tottenham.

Tottenham har i denne sæson haft tre forskellige på manager-posten. Først var det Antonio Conte, som blev fyret. Herefter var det hans assistent Cristian Stellini, der tog over. Det gik slet ikke, og han blev erstattet af den tidligere Tottenham-spiller Ryan Mason.

Det er dog kun i en midlertidig rolle, og 'Spurs' er stadig på jagt efter en permanent manager. Her peger det mere og mere på, at det bliver Celtics Ange Postecoglou, skriver Sky Sports.

Det ser ud til, at han er det foretrukne valg nu, da det ikke lykkedes at få Feyenoords mestertræner Arne Slot til klubben, da han i stedet valgte at blive i Rotterdam-klubben. 

Med Ange Postecoglou er der udsigt til at få en herre ind, som er vant til at vinde. Allerede nu er både mesterskabet og liga-cuppen sikret i denne sæson, og på lørdag skal de møde Inverness Caledonian Thistle i den skotske pokalfinale.

Derudover kan han se tilbage på 112 kampe som Celtic-manager, hvor han har vundet 82 af dem.

Udover Postecoglou er kandidaterne ifølge det førnævnte medier folk som Brightons Roberto De Zerbi og Fulhams Marco Silva.

Den danske landsholdslegende Brian Laudrup med en fortid hos Celtic-rivalerne fra Rangers udpeger desuden i sin klumme på Daily Mail, at den australske manager skal tage imod tilbuddet fra Tottenham.

- Jeg vil mene, at det er et glimrende tidspunkt at tage Tottenham-jobbet. Med tanke på alle deres problemer på det seneste, så vil en træner med en tydelig plan have muligheden for at tage dertil, gøre en forskel og blive set som en redningsmand, fortæller Laudrup.

I Celtic har man også den unge dansker Matt O'Riley på holdet, som har spillet en stor rolle i deres successæson. Det er han senest blevet hyldet for og kåret som årets unge spiller i storklubben. Læs mere om det her.