1. division

Agger lynede forgæves for Viborg mod Helsingør

Mikkel Agger scorede sit første mål i Viborg-trøjen, men en sen udligning fra Pascal Gregor sikrede Helsingør det ene point.

Det blev til en pointdeling mellem Viborg FF og Helsingør, da de søndag eftermiddag mødtes i NordicBet Ligaen. Mikkel Agger sendte med sit første Viborg-mål hjemmeholdet i front i første halvleg, inden Pascal Gregor stangede et point hjem til Helsingør til sidst.

Viborg lagde pres på fra starten, hvor de fik spillet fik rundt om gæsternes felt. Hjemmeholdet blev dog aldrig rigtig nærgående.

Efter 23 minutter var Helsingør for første gang farlige, da Patrick Olsen trykkede af fra distancen i et kontraangreb, men afslutningen gik et stykke forbi Viborg-målet.

Blot minuttet efter kom føringsmålet, og det var den nyindkøbte angriber Mikkel Agger. Han slap i gennem i venstresiden, og fra en spids vinkel sparkede han bolden i kassen via keeper Viktor Anker. Det var Aggers første mål i Viborg-trøjen.

Fem minutter inden pausen var Viborg tæt på igen. Nicklas Røjkjær lavede fine ting på venstrekanten, og hans afslutning mod det lange hjørne prellede af på stolpen. Dermed kunne Viborg gå til pause foran med 1-0.

Helsingør blev farligere og efter 65 minutter var Nicolas Mortensen tæt på at nå frem til en stor chance. Ti minutter før tid kom udlingningen så. Et hjørnespark blev slået ind i Viborg-feltet, hvor Pascal Gregor fuldstændig upresset kunne stige til vejrs og udligne til 1-1.

Der blev ikke scoret mere, og dermed fik Viborg heller ikke forårets første hjemmesejr denne søndag. De ligger dog stadig nummer 1 i rækken, mens FC Helsingør ligger næstsidst.