• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Hjørring tror på licensfornyelse

Hjørring tror på licensfornyelse
Illustration

FC Hjørring har anket DBU's beslutning om at tvangnedrykke klubben, og nu har man styr på økonomien.

Af Kenneth Jensen

FC Hjørring har spillemæssigt sikret endnu en sæson i landets næstbedste række, NordicBet Ligaen, men uden for banen har det været så store problemer, at DBU for godt to uger siden fratog klubben licensen til NordicBet Ligaen. Beslutningen, der betyder nedrykningen til 2. division, blev anket af FC Hjørring.

Klubbens økonomi var ikke tilfredsstillende, men siden har klubben fået styr på det økonomiske aspekt.

- DBU's krav var, at egenkapitalen skulle være mindst 25 procent af vores lønudgifter. Via bred opbakning fra sponsorer i hele Vendsyssel er vores egenkapital nu 35 procent af lønudgifterne, så vi er i mål, siger formand Henrik Sørensen ifølge Nordjyske.dk.

Han forklarer, at FC Hjørring i den kommende uge vil være i tæt kontakt med DBU for at undgå misforståelser, men at man samtidig forventer at få fornyet licens, således at FC Hjørring igen i næste sæson vil være at finde i landets næstbedste række.

Der mangler at blive spillet en enkelt runde i NordicBet Ligaen, her får FC Hjørring besøg af topholdet FC Vestsjælland.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.