• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Målmandsproblemer i Tyrkiet: Horsens låner keeper ud til 1. divisionsklub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Fredericia er kommet i bekneb med deres målmænd på træningslejren i Tyrkiet, og derfor har holdet været nødt til at låne tredjemålmanden i AC Horsens, Frederik Nørgaard, til en træningskamp.

Af Anders Dehn

Der er mange ting, der bliver lidt lettere, når man spiller i Superligaen, end når man spiller i 1. division. Det kunne for eksempel være større spillerbudgetter og dermed måske plads til at have tre målmænd i førsteholdstruppen.

FC Fredericia har kun to keepere med på træningslejren i Tyrkiet, og det er nu gået hen og er blevet et problem. Holdet spiller her fredag eftermiddag to testkampe lige efter hinanden, klokken 13 og klokken 15, og her var det meningen, at Alexander Nybo og Andreas Raahauge skulle have haft 90 minutter hver.

Læs også: Horsens-angriber afviser ikke forlængelse, men drømmer om udlandet

Sidstnævnte har dog fået hold i ryggen, og derfor er han ukampdygtig. Og da Fredericia-træner Jonas Dal ikke vil risikere at overbelaste Nybo, har han ringet til Bo Henriksen og bedt om hjælp.

Fredericia Dagblad skriver, at 1. divisionsklubben har lånt Frederik Nørgaard, der er tredjemålmand i AC Horsens, som også er på træningslejr i Tyrkiet, for en kort bemærkning. Han har alligevel ikke fået noget spilletid på de gules træningslejr, da Matej Delac og Kevin Ray Mendoza i stedet skal tilgodeses.

FC Fredericia står foran et spændende forår, hvor holdet ligner et, der skal spille med om oprykning til Superligaen. Jonas Dals mandskab ligger på tredjepladsen, og hvis den placering holder, skal det ud i to playoffkampe mod nummer 13 fra Superligaen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus