• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Christian Lønstrup meldes færdig i FC Roskilde

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Christian Lønstrup har meddelt FC Roskilde, at han ikke vil vende tilbage til klubben, erfarer bold.dk. Han er i øjeblikket suspenderet.

Af Victor Risager

For knap to uger siden blev FC Roskildes cheftræner, Christian Lønstrup, suspenderet af klubben, efter at han havde mistænkt spillere i klubben for matchfixing ved et internt møde i klubben. 

Siden har angrebstræner Peter Foldgast ageret vikar, men nu skal FC Roskilde angiveligt ud og finde en permanent cheftræner.

Læs også: Avis: Tyskere spillede store beløb på FC Roskilde

Christian Lønstrup stopper nemlig som cheftræner i klubben, erfarer bold.dk.

Mediet skriver, at Lønstrup har fortalt klubben, at han ikke ønsker at komme tilbage. Endvidere skriver de, at Lønstrup i sidste uge sendte et brev til klubben via sin advokat, hvori han forklarede, at han følte sig uretfærdigt behandlet. 

I de seneste dage har Politiken kunnet afsløre, at der i Tyskland har været mistænkelige væddemål på FC Roskildes kampe - noget, der fik Sportradar, der bekæmper matchfixing, til at slå alarm. 

FC Roskilde sikrede sig i næstsidste spillerunde af 1. division overlevelse, og de skal altså også spille i Danmarks næstbedste række i næste sæson. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus