• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

NordicBet Liga-hold drømmer om at leje spiller i FC Midtjylland

Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC Fredericia overvintrer på en andenplads i NordicBet Ligaen, og klubben håber på at kunne bruge vinduet i januar på at få en angriber og en venstre back ind.

Af Kenneth Jensen

De har selv haft problemer med at få mål fra angriberne hos Superligaens tophold fra FC Midtjylland, men derfor kan det alligevel være, at der kan falde noget af til FC Fredericia, når FCM på et tidspunkt gør status på sit hold.

De to klubber samarbejder, og derfor bliver der løbende sendt spillere fra Herning til Fredericia. Fredericia-træner Jonas Dal, der har en fortid i netop FC Midtjylland, håber på, at hans mandskab denne gang også får lidt fra Superligaens tophold.

Klubben leder efter en angriber og en venstre back.

- Vi har en god, stærk trup, og derfor skal en ny spiller helst komme fra det øverste lag. Vi holder øje og håber på, at der falder en appelsin ned i turbanen. Enten fra markedet eller måske gennem en lejeaftale fra FC Midtjylland, siger Jonas Dal til Fredericia Dagblad.

FC Midtjylland har hentet Lasse Vibe denne sommer, og Anders Dreyer er angiveligt også lige på trapperne. Samtidig har man Sory Kaba og Junior Brumado i truppen, mens Mayron George vender tilbage fra et overstået lejeophold. 

Aktuelt ligger Fredericia nummer to i den næstbedste række. Kun tre point efter Vejle Boldklub, der ligger på førstepladsen. Kun et enkelt hold rykker op i den kommende sæson.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus