• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Valencia har SIF-talent på radaren

Foto: Arkiv

U16-landsholdsspilleren Eskild Dall har været på træningsophold i Valencia i januar, men der skal meget til, hvis Silkeborg skal sælge ham.

Af Oliver Okstrøm

Tilbage i slutningen af 2015 solgte Silkeborg IF Voel-drengen Kasper Dolberg til Ajax Amsterdam, hvor han siden både blev en fast del af den hollandske topklub og det danske landshold. Nu er der endnu en ung spiller fra Voel, der er kommet i udlandets søgelys.

Det drejer sig om 16-årige Eskild Dall, som har været en tur til det spanske i januar, hvor han har været på en uges træningsophold hos Valencia.

I første omgang lader det dog ikke til, at der kan være et salg på vej af Dall, hvis man spørger SIF-sportschef Jesper Stüker. Det handler dog ikke om, at Dall skulle have skuffet sydpå, for det gjorde han ikke.

Derimod handler det om, at man i Silkeborg helst vil beholde ham så lang tid som muligt, så han kan blive en del af førsteholdet. Det fortæller Stüker i et interview med Midtjyllands Avis.

- Hvis man laver det skifte, skal man være toppen af poppen i den klub, man vælger. Men vi ved godt, at det sportslige er én ting, og pengene er en anden. Kommer der nogen og vil købe Eskild for 20 millioner, så kan det godt være, vi kunne være åbne for det, lyder det smilende fra Jesper Stüker.

Stüker kan endvidere oplyse, at der er godt med interesse for de unge Silkeborg-spillere på klubbens U17-mandskab, der er på førstepladsen i ligaen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020