• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Nicklas Grodt Degn

Viborg-træner inden oprykningsbrag: Svært at forklare med ord

Inden Superliga Playoff-kampene mod Hobro lægger Viborg-træner Steffen Højer ikke skjul på den enorme forskel, der kan være på om viborgenserne kommer ud som vindere eller tabere.

Af Nicklas Grodt Degn

Når ugen er omme ved de i Viborg FF, om de skal forberede sig på at spille Superliga næste sæson, eller om der skal tages til takke med den tredje sæson i streg i Danmarks næstbedste fodboldrække.

Hovedpersonerne selv lægger ikke skjul på, at der er meget på spil i de to Superliga Playoff-kampe mod Hobro, der skal afgøre, hvilken af de to jyske klubber, der skal være Superliga-hold i 2019 og 2020-

- Det er næsten svært at forklare med ord, hvad det er for noget, der venter os. Det er vilde kampe, for der er virkelig meget på spil. Det er reelt kampe om cirka 15 millioner kroner - og det er altså mange penge for en klub som VFF, siger Viborg FF-træner Steffen Højer til viborg-folkeblad.dk.

Både Viborg og Hobro har tidligere stået i vind-eller-forsvind-kampene om enten en billet til Superligaen eller om at undgå at rykke ud af samme. Viborg gjorde det da de rykkede ned mod FC Helsingør i 2017 og Hobro gjorde det seneste, da de sendte Vejle ned.

Superliga

Mere Superliga

Fokus