2016-01-14 12:48
Foto: Michael Hansen/Polfoto

Om et halvt år udløber Kim Aabechs kontrakt, og derfor benytter han muligheden til at snakke med andre klubber end AGF. Hans agent afviser dog ikke at blive i Aarhus, hvis der opstår en fodboldromance mellem Aabech og cheftræner Glen Riddersholm.

I efteråret sagde Kim Aabechs agent – eller mellemmand – at der var nul procents chance for, at offensivspilleren forlænger sin kontrakt med AGF. Siden fortalte klubben, at man ikke for godt kunne tilbyde profilen en ny aftale, velvidende at man måske ville udskifte træneren.

Nu er Glen Riddersholm blevet træner, og han har sagt, at de må ”se, om vi kan mødes på midten”. Spørgsmålet er så, om der i Aabech-lejren har ændret sig noget med trænerskiftet.

- Nej, siger agent Alan Hvedehave kort og kontant til tipsbladet.dk.

Det vil han gerne uddybe lidt.

- Der er ikke noget nyt under solen. Vi har lagt en plan for, hvad Kim skal. Den følger vi. Kim er på kontrakt i AGF, og den kommer han selvfølgelig til at gøre færdig, hvis ikke der kommer et bud i det her vindue.

Ifølge agenten er Kim Aabech i topform, har trænet helt sindssygt henover ferien og har smidt 4,5 kilo, siden efteråret sluttede.

- Kim har aldrig været mere dedikeret og fokuseret. Han står snorlige og er kommet tilbage i topform. Det er et godt tegn, inklusiv for de klubber, som viser interesse, siger Hvedehave.

- Ja, vi taler med andre klubber. Der er lidt alle steder, men der er ikke nogen grund til at fortælle hvor. Om det bliver vinterskifte eller sommerskifte, ved vi ikke.

Selvom agenten i efteråret talte om nul procents chance for en forlængelse, vil han ikke helt afvise, at Aabech alligevel bliver i AGF.

- Man skal aldrig sige aldrig. Det kan være, Kim og Glen indleder en fodboldromance. Det ved man ikke, men som udgangspunk har Kim udløb til sommer.

Alan Hvedehave har ikke set, at Riddersholm har udtalt sig om 32-årige Aabechs fremtid og ønsket om at mødes på midten, som han sagde det til fansitet morethanaclub.dk i december.

- Det er nyt for mig. Kim er i sit livs form og glæder sig til at være kampafgørende. Om det bliver i AGF eller en russisk klub, eller hvor pokker det bliver. Bliver det AGF: fantastisk. Det ville være super for Kim og godt for AGF og deres fans, siger Alan Hvedehave.

Han afviser, at det er udtryk for dårlig efterårsform, at Kim Aabech har smidt 4,5 kilo i løbet af juleferien. Det er bare en naturlig del af det at blive ældre.

- Kim havde aldrig været mere trimmet end i efteråret. Når man runder 32, kræver det, at man er i sit livs topform, spiser rigtig og holder sig trimmet. Det er til stede hos ham. Jeg ved ikke, om han er blevet sent fodboldvoksen, men han er dedikeret og fokuseret.

SENESTE NYT...
OP | NED