Lasse Schöne grundlagde Ajax-comeback
Benelux

Kasper Dolberg var tilbage i startopstillingen for Ajax, men det var en anden dansker, der løb med overskrifterne i Ajaxs 3-1 sejr mod Willem II.

Kasper Dolberg har efter en sløv sæsonstart kæmpet sig tilbage i startelleveren i Ajax Amsterdam.

Lørdag startede både han og Lasse Schöne således inde for Ajax, da de gæstede Willem II.

Gæsterne fik dog ikke den start, de havde håbet på. Først ramte Klaas Jan Huntelaar stolpen, og efter pausen kunne de se, hjemmeholdets Etien Velikonja bringe hjemmeholdet i front på et straffespark.

Danske Lasse Schöne ville det dog anderledes. Med tyve minutter tilbage af opgøret trykkede han af på en repost fra distancen og udlignede for Ajax.

Målet gav gæsterne tro på tingene, og få minutter senere bragte Siem de Jong Ajax i front.

David Neres lukkede i dommerens overtid kampen, da han scorede til 3-1.

Kasper Dolberg spillede hele kampen for Ajax, mens Schöne blev skiftet ud kort før tid.