• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Bayern-præsident vil købe ind som aldrig før

Foto: Getty Images

Bayern München kan gå en meget aktiv sommer i vente, forklarer klubpræsident Uli Hoeneß.

Af Victor Risager

Bayern München har allerede meldt ud, at forsvarsspilleren Benjamin Pavard kom til klubben fra Stuttgart til sommer, men han bliver formentlig langt fra det eneste indkøb.

Til sommer skal Bayern München nemlig investere som aldrig før, når holdets skal gøres yngre. Det forklarer Bayerns klubpræsident, Uli Hoeneß, ifølge Bild.

- Vi skal forynge vores hold. Vi har de største indkøbsplaner, Bayern nogensinde har haft, fortæller Hoeneß, der dog understreger, at mange indkøb ikke nødvendigvis resulterer i titler:

- Penge regerer i fodbold, men de procentdele, der afgør de store titler, kommer fra spillere med personlighed på banen.

På rygtebasis er Bayern München først og fremmest på udkig efter offensive forstærkninger, og Lilles Nicolas Pépé, 22 år, Chelseas Callum Hudon-Odoi, 18 år, og Bayer Leverkusens Kai Havertz, 19 år, er angiveligt øverst på ønskelisten.

Derudover har flere spanske og tyske medier erfaret, at Atletico Madrids franske forsvarsspiller Lucas Hernandez er på vej til den tyske storklub.

Superliga

Mere Superliga

Fokus