• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Morten Jørgensen

Bruun Larsen klar til at blive i Dortmund resten af karrieren

Bruun Larsen klar til at blive i Dortmund resten af karrieren
Foto: Getty Images

Hvis 20-årige Jacob Bruun Larsen får muligheden, vil han gerne være i Dortmund resten af sin karriere, men han taler også i positive vendinger om Real Madrid.

Af Morten Jørgensen

Jacob Bruun Larsen har gjort kometkarriere for Dortmund i denne sæson.

Seks Bundesliga-kampe og to Champions League-kampe er det blevet til for det tidligere Lyngby-talent, og han har imponeret ved at score tre gange og lave to assists for det sprudlende tyske mandskab.

Den danske landstræner, Åge Hareide, er en af de mange, der har fået øjnene op for Dortmund-danskeren, men indtil videre har det dog ikke udmøntet sig i en landsholdsudtagelse for Jacob Bruun Larsen, som har en drøm om at blive i Dortmund resten af sin karriere.

Samtidig lufter han dog også en ambition om at spille for de seneste tre års Champions League-vindere fra Real Madrid, og for den 20-årige vil det være større at spille i den spanske kongeklub end at vinde et stort trofæ.

- For mig er det større, hvis du kan spille i Real Madrid hver dag, end det er at vinde et stort mesterskab. Hvis du kan spille i Real Madrid hver dag, og du kan være fast mand på det hold – det er det største, for så er du også bare den bedste. Så er du en af de allerbedste – en af 11 bedste i verden. Men hvis jeg kan blive i Dortmund hele min karriere, så gør jeg det gerne, fortæller Jacob Bruun Larsen til TV3 Sports program Sat Af.

I øjeblikket kan Jacob Bruun Larsen, der i sidste sæson havde et halvt år i Stuttgart på en lejeaftale, se frem til at være i Dortmund indtil 2021, hvor hans nuværende kontrakt udløber.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.