• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Martin Davidsen

Dansk målmand får ny konkurrent i Union Berlin

Foto: Matthias Kern/Getty Images

Jakob Busk får ny holdkammerat i form af Moritz Nicolas, der kommer til Union Berlin fra Borussia Mönchengladbach.

Af Martin Davidsen

Det har været en skuffende sæson for den danske målmand Jakob Busk i Union Berlin. For mens klubben på fornem vis har sikret sig oprykning til Bundesligaen, har den danske målmand set til fra bænken. Det er ikke blevet til en eneste kamp på førsteholdet i denne sæson, idet Rafal Giekiwicz har vogtet målet i alle kampe for hovedstadsklubben, og nu venter der øget konkurrence til danskeren. 

Union Berlin får således tilgang på målmandsposten i form af målmanden Moritz Nicolas, der skifter til klubben fra Borussia Mönchengladbach. Jakob Busk har dermed udsigt til hård konkurrence i næste sæson.

Den tidligere FCK-målmand kom til Union Berlin i januar 2015. Han har tidligere spillet for blandt andre AC Horsens og Sandefjord i Norge.  

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.